Kuchnia i hol

Kuchnia musi być przede wszystkim wygodna i praktyczna.

Dla każdego jednak wygoda i praktyczność oznaczają coś innego. W tym przypadku ważne było  „schowanie” wejścia do spiżarni, które znajduje się między błękitną a białą zabudową meblową. Piekarnik i parowar umieszczono na poziomie blatu.

 

Stworzono kilka stref przygotowywania posiłków tak, by kilka osób mogło jednocześnie swobodnie korzystać z kuchni. Stworzono miejsce do codziennego spożywania posiłków za pomocą nowoczesnego drewnianego stołu z białymi nogami oraz wygodnych krzeseł z podłokietnikami w kolorze śliwkowego brązu.

 

Więcej na temat projektów pomieszczeń tej inwestycji zapraszamy tutaj:

SYPIALNIA

SALON

CAŁY PROJEKT WNĘTRZA DOMU

ŁAZIENKA

TOALETA

 

Projekt: TWORZYWO studio
Inwestor: prywatny
Lokalizacja: okolice Warszawy