Kuchenna (r)ewolucja

Kuchnia bardzo często stanowi łącznik pomiędzy pozostałymi pomieszczeniami domu czy mieszkania. W tym przypadku nie jest inaczej. Kuchnia przenika do korytarza a korytarz do salonu.

Blat kuchenny płynnie przechodzi w stół do użytku codziennego, podzielony jest jednak materiałowo. Lodówkę schowano we wnękę meblową zwieńczoną elegancką półką na wino. Półka ta poza pełnieniem podstawowej funkcji, pięknie dekoruje przestrzeń. Piekarnik i mikrofalę zaplanowano w wysokiej zabudowie meblowej na wygodnej wysokości.

Dopełnieniem aranżacji jest nowoczesny karnisz nad blatem jadalnianym, który można wyginać w zależności od potrzeb.

Więcej na temat projektów pomieszczeń tej inwestycji zapraszamy tutaj:

ŁAZIENKA

SALON

CAŁY PROJEKT WNĘTRZA MIESZKANIA

 

Projekt: TWORZYWO studio
Inwestor: prywatny
Lokalizacja: Warszawa