Gabinet stomatologiczny

Podobno nikt nie lubi dentysty. A my sprawiliśmy, że wszyscy pacjenci tego gabinetu pokochali chodzić na wizyty!

6_960px

Pacjenci nie boją się, czują się bardzo dobrze w przytulnym i czystym wnętrzu. Dentysta też człowiek i właśnie „ludzka” natura tego zawodu była dla nas najistotniejsza.

Budżet był niewielki, a potrzeby duże. Zastane pomieszczenia przypominały ducha PRLu dlatego jak najszybciej należało coś z tym zrobić. Szybko zabraliśmy się do pracy. Po wymianie okien, rozbiórkach i postawieniu ścian działowych
w odpowiednich miejscach było już zdecydowanie lepiej. Zamieniliśmy „szpitalno-zielone” ściany na świeże błękity.

3_960px

5_960px

2_960px

Nowe duże jasne płytki całego gabinetu i nowoczesne płytki toalety w graficzny wzór, dodały szyku i elegancji tym pomieszczeniom. Do tego elementy dekoracyjne w postaci ramek z przyjemnymi obrazkami i likwidacja istniejących przerażających plakatów. Efekt piorunujący! Pacjenci szczęśliwi i pogodni.

 

… a tak było wcześniej.

 

Projekt: TWORZYWO studio
Inwestor: prywatny
Lokalizacja: Warszawa